Home » , , , » Hobbit 2 Smaug’un Corak Topraklari hd full izle

Hobbit 2 Smaug’un Corak Topraklari hd full izle

Filmin Adı    : Hobbit 2 : Smaug’un Çorak Toprakları – The Hobbit The Desolation of Smaug
Çekim Yılı : 2013
Kategorisi : Fantastik, Macera
Açıklaması : Thorin Misty dağını büyük bir başarı ile geçmiş ve yanındakiler ile Mirkwood ormanına maceraya atılmak üzere oraya gidiyordur. Gandalf onların yanında değildir ve Hobbitler bu ormanı onsuz geçmek zorunda kalacaktır. Hobbitler insanlara doğru gittiğinde Bilbo Baggins’in daha önce yapmış olduğu cücelerle anlaşması değerini yitirecek ve iptal olacaktır. Artık ekip Yanlız Dağa bir şekilde ulaşmak ve Smaug’un saklanmış olduğu ininin gizli kapısını bulmak zorundadır. Bütün bunlar yaşanırken acaba Gandalf neler yapmaktadır. 2013 yılının beklenen ve efsane filmin devamı muhteşem yapım sizlerle sizlere bu güzel yapımı sunuyor ve iyi seyirler diliyoruz.

film etiketleri : Hobbit 2 : Smaug’un Çorak Toprakları – The Hobbit The Desolation of Smaug izle, Hobbit 2 : Smaug’un Çorak Toprakları – The Hobbit The Desolation of Smaug online izle, Hobbit 2 : Smaug’un Çorak Toprakları – The Hobbit The Desolation of Smaug indirmeden izle, Hobbit 2 : Smaug’un Çorak Toprakları – The Hobbit The Desolation of Smaug bedava izle, Hobbit 2 : Smaug’un Çorak Toprakları – The Hobbit The Desolation of Smaug hd full donmadan izle, Hobbit 2 : Smaug’un Çorak Toprakları – The Hobbit The Desolation of Smaug tek parça full izle
Share this article :

+ yorum + 1 yorum

1 Aralık 2018 12:38

Fantastik film dendiğinde ilk akla gelen filmlerden biri olan hobbit serisinin 2. si HOBBİT SMAUG’UN ÇORAK TOPRAKLARI aşağıdaki linkten 1080p tek part izleyebilirsiniz.

http://film1.bizdensor.com/hobbit-smaugun-corak-topraklari-1080p-tr-dublaj-seyret/

Yorum Gönder