Yarından Önce -All the Days izle



Filmin Konusu : Wes ve Alison, aslında sevgili olması gereken iki yakın arkadaştır. Ancak Alison, Tokyo daki erkek arkadaşının yanına gitmek üzeredir. Wes ve Alison, ilişkilerini yeniden gözden geçirmeye başlar. Bu duygusal yolculuğa, Wes in gizemli koruyucu meleği de katılacaktır.

BodyGuard -Jet li izle


Geçmişin gizli servis ajanı Frank Farmer 'ın(Kevin Costner), tehlikeli bir hayranı tarafından tehdit edilen ünlü pop yıldızı Rachell (Whitney Houston)nı koruma göreviyle yolları kesişir.. Önceleri, gözü güvenliği sağlamak dışında birşey görmeyen koruma ve özgürlüğüne düşkün pop yıldızı hiç anlaşamaz. Fakat daha sonra aralarındaki gerilim, aşka dönüşür. Kalbinin kapılarını aşka kapamış olan adam, aşkı ve sorumluluğu arasında sıkışıp kalmıştır. Sonuda elbette aşk galip gelir ..

Açıklama : Sinemalar.com Puanı:6.8/10
IMDB Puanı:5.5/10
Yapım:1992 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim, Müzikal, Romantik
Yönetmen:Mick Jackson
Oyuncular:Kevin Costner, Whitney Houston, Bill Cobbs, DeVaughn Nixon, Gerry Bamman, Ralph Waite, Robert Wuhl, Charles Keating, Christopher Birt, Gary Kemp, Joe Urla, Michele Lamar Richards, Mike Starr, Tomas Arana, Tony Pierce
Senaryo:Lawrence Kasdan
Yapımcı:Kevin Costner, Lawrence Kasdan, Jim Wilson
Görüntü Yönetmeni:Andrew Dunn









Kaçırılma Türkçe Dublaj


 Kaçırılma direk izle filminde Ajan Paul Ross eski nişanlısı ile bir araya gelemiyorlar sık sık neticesinde son zamanlarda anlaşamamazlık Ajan Ross’in nişanlısı ülke dışına çıkmak için uçağa biner. Bindiği uçak kaçırılır bunu öğrenen Ajan Ross kimin kaçırdığını öğrenmenin yollarını arar daha sonra vakit kaybetmeden eski nişanlısını kurtarma çalışmaları yapar aksiyonu bol olan Kaçırılma izle filminden sahneler bu kadar sizlere iyi seyirler dileriz.


PART 1



 PART 2

 

PART 3 



PART 4


Şeytanla Randevu Full hd

Tek Part


Filmin Konusu:
Şeytanla Randevu izle filmini sitemize ekledik. Daha önce altyazılısını izleyen izyecilerimizin tepkisini Şeytanla Randevu türkçe dublaj ile telafi ediyoruz. Filmden bahsedecek olursak; John gizemli bir yabancı tarafından bir cinayete bulaşır ve katilin ailesini tehdit etmesiyle birlikte John bir baba ve karısını seven bir eş olarak ailesini korumak için hertürlü tehlikeyi göz alacaktır. Keyifli seyirler dileriz.

Diktatör "Türkçe Altyazılı" izle




Özet & detaylar


O, ülkesine demokrasinin gelmesini engellemek için her koşulla, her engelle sonuna kadar mücadele eden ve direnen diktatör General Aladeen! Gerekirse ülkesinin dilinde yüzlerce sözcüğü kendi adıyla değiştirebilir ya da olimpiyatlarda şampiyon gelmek için her atleti vurabilir!
Amerikan televizyon dünyasının çılgın Borat'ı Sacha Baron Cohen, son bombası Brüno'dan sonra "Diktatör" ile sinema perdesine dönüyor. Tiranlık kuran bir diktatörün yapabileceği ve neden olabileceği bütün saçma sapan olayları en absürt noktaya taşıyan filmin yönetmenliğini ve yapımcılığını önceki filmlerinde de beraber çalıştığı Larry Charles üstleniyor.


Part 1 



Part 2



Part 3



PArt 4



Part 5

Şahane Misafir ''Türkçe Altayızılı'' izle

Konu: 28 yaşındaki Pietro, Roma’ya yeni gelmiştir ve burada aktör olmaya çalışırken geceleri de pastane şefi olarak çalışmaktadır. Kuzeni Maria’nın evinde misafir olarak kalmaktadır, sonunda tek başına yaşayabileceği bir ev bulur. Pietro bir süre sonra evdeki eşyaların hareket ettiğini farkeder. Çok geçmeden anlar ki bu evde tek başına yaşamamaktadır. -


Tür: Dram
Yılı: 2012
Webteizle Puanı: 3,2/5 (10 kez oylandı.)
IMDB Puanı: 6,8/10
Oyuncular: Cem Yılmaz, Elio Germano, Paola Minaccioni, Margherita Buy, Bianca Nappi






PArt 1




Part 2



PArt 3



Part 4



PArt 5



PArt 6

Antwone Fisher izle









Deniz Kuvvetleri mensubu olan Fisher, içindeki öfkenin nedenini anlayabilmek için profesyonel yardım alır ve bir psikiyatristle görüşmeye başlar. Bu yolculuk onu, yıllardır görmediği ailesini aramaya itecektir. Çocukluğunda yaşadığı travmatik olaylar da ancak bu şekilde açılabilecektir.