Ejderhanı Nasıl Eğitirsin ?



PLAY TUŞUNA BASIP BİR SÜRE BEKLEYİN. KESİNTİSİZ İZLEYEBİLİRSİNİZ.

PART 2



En İyi 250 Film: 181. Sırada
IMDB Puanı: 8.3/10
Tür:  Animasyon, Komedi, Fantastik,Aile
Yönetmen: Chris Sanders, Dean DeBlois, Peter Hastings

Oyuncular: Gerard Butler, Jonah Hill, America Ferrera,
Kristen Wiig, Jay Baruchel
Cressida Cowell’ın ünlü romanından beyazperdeye aktarılan Ejderhanı Nasıl Eğitirsin filmi, animasyon tarihinin en iyi yapımlarından birisi olarak gösteriliyor. Aldığı puanlar da bunu destekler nitelikte.. Film, İskandinav mitolojik çağlarında geçiyor ve ejderhalarla Vikinglerin arasındaki etkileşim konu ediliyor. Berk adası denen bir bölgede genç bir çocuk, yaralı ve uçmaya çalışan bir ejderha görür. Ona yakınlaşmak isteyince ejderha korkar ve ters tepki gösterir, ama amacının sadece yardım etmek istediğini anlayınca aralarında yakın bir dostluk başlayacaktır…

PARANORMAL ACTİVİTY 3

PART 1




PART 2




PART 3




PART 4




PART 5







Doğaüstü olayların kameraya kayıt edilmesiyle başlayan serinin 3. ve son filminde de çok konuşulacağa benziyor. Serinin son filminin konusu her ne kadar sır gibi tutulmaya çalışılsa da serinin tutkunları bu son filmi az çok tahmin ediyor. 

İZLEYİCİ (THE WATCHER) İZLE






Ajan Campbell, psikopat bir seri katilin peşindedir ve her geçen saniye önemlidir. 

BLOOD RUNS COLD İZLE

k



Winona stresli iş yaşamından uzaklaşmak isteyen başarılı bir sanatçıdır. Müdürü Winona’ya sessiz sakin bir kasabada ev kiralar fakat burası pekte sakin bir yer değildir. 

ÖLÜLER EVİ 2:ÖLÜMCÜL AMAÇ

Tek Parça (Otomatik Geçiş)




Terkedilmiş bir üniversite kampüsü hızla çoğalan zombiler tarafından sarılmıştır.Bu zombi salgınının yayılmasını durdurmak ve virüsü sonlandırmak isteyen gizli hükümet ajanları, salgını başlatan ilk zombi olan Hasta Sıfır ı bulmak ve panzehiri yaratmak için kampüse gönderilir.Kampüse geldiklerinde, ajan Alex ve Ellis salgının bütün üniversiteyi kapladığını görür! Büyük bir zombi savaşının içine giren Alex ve Ellis, bazı ajan arkadaşlarının zombilerin DNAsı ile ilgili başka planları olduğunu farkeder. 

TAŞ MEZAR İZLE

Tek Parça (Otomatik Geçiş)



Not: Bu Alternatifde Partlar arası geçiş otomatiktir.Yapmanız gereken tek şey Play tuşuna basmak ve filmi izlemek…





Rob ve Jessie ne yaparsa yapsınlar çocuk sahibi olamamaktadırlar.Artık tüm ümitlerinin bittiğini düşünürken bir gun sarhoş bi haldeyken Jessie bir bayla birlikte olur ve inanılmaz olay gerçekleşir hamile kalır.Fakat adam çocuğun kendisine ait olduğunu kanıtlamak için psikolojik bir savaşa baş vurcaktır. 

MAJESTELERİN GİZLİ SERVİSİ İZLE

PART 1




PART 2




PART 3




PART 4




PART 5






Konusu: Yüzyıllardır nesli sürmekte devam eden imparatorluğun Bazı iç tehlikelerden dolayı korunmaya ihtiyacı vardır, İmparatorluğu korumak için görevlendirilen 12 ajanın komedi dolu maceraları sizlerle.. İyi Seyirler..

Niko:Yıldızlara Yolculuk Filmini izle








İskandinav ülkelerinin “Buz Devri” olarak adlandırılan “Niko: Yıldızlara Yolculuk”ta sevimli bir ren geyiği olan 
Niko babasının Noel Baba’nın uçan geyiklerinden biri olduğunu öğrenir ve babasını bulmak üzere yola koyulur. En büyük hayali babası gibi uçmak olan Niko, Noel Baba ve uçan geyiklerini bulmak üzere çıktığı yolda, kötü kurtlara yakalanmamak için sincap Julius ve Wilma ile maceradan maceraya koşar. Arkadaşlarıyla atıldığı maceranın sonunda acaba Niko da babası gibi göklerde uçabilecek midir ?

Oyunun Sonu İzle

Oyunun sonu filminde,Los Angeles Polisi Swat Bölümünde işler ters gitmeye başlar..Tüm bölüm bir anda kendisini terkedilmiş bir depoda 2 asi gangster tarafından mahsur bırakılmış bulurlar.. Film vasat Amerikan iyi adam kötü adam çarpışmasıdır. Ancak dövüş ve aksiyon sevenlerin begenicegini sanıyorum. Hatta geçen gün tvde de oynadı bu film. Kaçıranlar ya da begenip yeniden izlemek isteyenler kaçırmasın diyorum :) keyifli seyirler..

imdb puanı:4,4 (2,087 OY)
Filmin Türü:Aksiyon,Casusluk,Cinayet
Filmin Çekildiği Ülke:Amerika
Filmin Yapım Yılı:2011
Filmin Yönetmeni:Adamo P. Cultraro









Alacakarınlık Efsanesi HD TR Dublaj



Filmin Bilgisi:Bildiginiz gibi güzel kızımız Bella ile vampir oglumuz Edward bu bölümde evleneceklerdir. Ancak bir vampir ve insanın evliliginden dogacak çocuk adayı için şimdiden gerilim ortamı yaratılmıştır. Henüz dogmamış olan bu bebek Forks kasabasında yaşayanlar ve kurtlar için tehdit unsuru oluşturacaktır..

IMDB : 4,7
Türü : Fantastik, Gerilim, Duygusal
Ülke : Amerika 2011
Süre : 107 dakika
Yönetmen : Tim Burton, Bill Condon
Oyuncular : Kristen Stewart, Robert Pattinson, Ashley Greene, Taylor Lautner, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Naomi Watts, Nikki Reed, Anna Kendrick, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Maggie Grace, Bryce Dallas Howard, Billy Burke, Jamie Campbell







Zirveye Giden Yol İzle

‘Close to Play’ yazısına tıklayın. Kesintisiz ve istediğiniz yerden başlatarak izleyebilirsiniz.








Filmin Bilgisi : Stephen Meyers idealist ve iletişim konsuunda da oldukça başarılı bir adamdır. Seçimlerde aday olan vekil Mike Morrisin siyasi kampanyalarında sag koludur.Ancak koşulsuz destekledigi ve hayran oldugu Mike Myerın aslında hiç de düşündügü gibi birisi olmadıgını farkettigi an işler karışır..Sonuçta ta iş, zafer ya da erdem arasında bir seçim yapması gerekecektir..

Filmin Türü:Dram
Filmin Yönetmeni:George Clooney,
Oyuncular : Ryan Gosling, George Clooney, Philip Seymour ...
Ülke :  ABD

Dejavu İzle






Filmin Bilgisi: Bir feribotta meydana gelen patlama..Doug adındaki görevli bu olayı araştırmak için yetkili olarak atanmıştır. Soruşturma sırasında da FBI tarafından test sürecinde olan bir deneye de dahil olur. Bu teknoloji sayesinde 4 gün öncesine geri dönüş yapılabilmektedir.. Bombayı koyanı teşhis etmeye çalışırken, Carlin aklına bir fikir gelir..bu aleti kullanarak sadece bombayı koyanı teşhis etmekle kalmayıp bomba için kullanılan kamyonu kullanan kadının katilini de bulabileceklerdir…

Filmin Türü : Gerilim – Macera
Filmin Yönetmeni : Tony Scott

Takers FULL HD İzle

Takers FULL HD İzleFilm BilgileriFilm Özeti
Bir grup banka hırsızı tüm planlarını yaparlar. Son bir vurgun yapıp 20 milyon doları çalacaklardır. Ancak planlamadıkları tek şey dedektif Jack Welles..Hdfilmsitesi iyi seyirler diler.

Gösterim Tarihi : 27 Ağustos 2010
Kategori: Aksiyon, Suç
Yönetmeni: John Luessenhop
Oyuncuları: Paul Walker, Hayden Christensen, Zoe Saldana, Matt Dillon,Jay Hernandez Chris Brown,Idris Elba,Johnathon Schaech,Andrew Fiscella, Gideon Emery, Michael Ealy
Senaristi: Avery Duff, John Luessenhop
Süresi: 107 Dakika





Muhbir İzle

Muhbir İzleFilm BilgileriFilm Özeti
Dünyaca namdar çizi roman THE WOLVERINE den uyarlanan filmde ebedi muharip Logan Japonya’da. Bu kez samuray çeliği sarsılmaz pençe ile çarpışıyor. Zira Logan kendisini sonsuza kadar değiştirecek destansı bir savaşta geçmişinden gelen gizemli biriyle karşılaşıyor.

Tür:Aksiyon, Bilimkurgu,Fantastik,Macera
Yapımc:Stan Lee 
Yapım yılı:2013 - ABD
Yönetmen:James Mangold
Oyuncular:Hugh Jackman , Hal Yamanouchi ,Tao Okamoto ,Will Yun Lee ,Svetlana Khodchenkova



Otomatik Geçiş


Killer Elite İzle

Killer Elite İzleFilm BilgileriFilm Özeti
Danny (Jason Statham) ingiliz gizli servisinden emekli olmuştur. Kendi halinde yaşamını sürdürürken, kendini yetiştiren Hunter’in (Robert De Niro) başının dertte olduğunu öğrenince teşkilata geri döner. Ancak Hunter’i kurtarmak hiç kolay olmayacaktır…Katil Elite filmini hizli full izleyebilirsiniz.

Yapım Yılı – Ülke – 2011 – ABD, Avustralya
Gösterim Tarihi – 23 Eylül 2011
Türü – Aksiyon, Gerilim, Suç
Yönetmeni: Gary Mckendry
Oyuncuları: Jason Statham, Robert De Niro, Clive Owen, Dominic Purcell, Yvonne Strahovski, Adewale Akinnuoye Agbaje,Birol Tarkan Yıldız,Ben Mendelsohn, Lachy Hulme
Senaristi: Gary Mckendry, Matt Sherring



Karanlıklar Ülkesi :Uyanış 4 İzle

Karanlıklar Ülkesi :Uyanış 4 izleFilm BilgileriFilm Özeti
Kurtadam filmleri arasında en başarılı eserlerden bir tanesi olarak görülen Karanlıklar Ülkesi Uyanış filmiyle beraberiz.Yıllardır süren savaş gün geçtikçe daha çok alevlenmekte ve iki taraftan da büyük kayıplar verilmektedir.Savaş sonunda her iki türde ortadan kalkacaktır, yaşayan ya vampir ya kurtadam yada insan ırkından yalnızca bir tanesi olmak zorundadır

Yapım Yılı – Ülke – 2012 – ABD
Gösterim Tarihi – 3 Şubat 2012
Tür – Aksiyon, Macera, Fantastik
Yönetmeni: Måns Mårlind, Björn Stein
Senaristi: Len Wiseman , John Hlavin
Oyuncular: Kate Beckinsale, Michael Ealy ve India Eisley